ÖRMÉNY KARÁCSONY

ÖRMÉNY KARÁCSONY

In: Kiemelt hír

A Veszprémi Örmény Nemzetiségi Önkormányzat Tisztelettel várja Önöket 2018.december 18-án, kedden 16,00 órai kezdettel megrendezésre kerülő „ÖRMÉNY KARÁCSONY” programjára Helyszín: Helyszín:Agora,Táborállás park 1.

Tovább...

"HOTEL YEREVAN" SZÍNHÁZ VESZPREM-ben

In: Kiemelt hír

Az elmúlt évek kitartó, magas színvonalú munkája bebizonyította, hogy a Magyarországi örmény közösség életében, kulturális értelemben a színház az egyik legfontosabb összetartó erő. November 9 –en Agóra Veszprém Városi Művelődési…

Tovább...

Beszámoló beruházási támogatásról

Az Örmény Ifjúsági Egyesület 2020-ban 2.000.000.-Ft beruházási támogatást kért  az egyesület székhely felújítására.

A kért beruházási támogatásból 900.000.-Ft-ot ítéltek meg támogatásként.

Mivel az igényelt támogatás kevesebb volt, mint amivel terveztünk, ezért lehetőségünkhöz mérten a legfontosabb belső munkálatokat tudtuk csak elvégezni, mellyel egy színvonalasabb, kulturáltabb környezetet valósítottunk meg a jelen és jövőbeni munkatársaink részére. A munkálatok főleg a nyílászárók cseréje, falak festése stb. elvégzésére terjedt ki.

Célunk, hogy egyesületünk a továbbiakban is egy kellemes környezetet biztosítson, ezzel is támogatva a munkafolyamatok, munkakapcsolatok jövőbeni sikeres működését, kulturális programok, rendezvények megfelelő környezetben való szervezését.

Ezúton szeretnénk Önöknek megköszönni támogatásukat, mely lehetővé teszi, hogy  székhelyünk a jövőben sikeresen folytathassa tevékenységét.

 

Online Rádiók

 

 


 

nemzetisegi adasok 101h 

Támogatóink

AZ ÖRMÉNY KULTÚRÁÉRT ALAPÍTVÁNY MŰKÖDÉSÉT TÁMOGATJA

 

Elérhetőség

 

e-mail: n.akopyan@yahoo.com
telefon: 06-70-204-91-91

 

Felhívás

Kérjük, támogassa alapítványunkat adója 1%-ával!

AZ ÖRMÉNY KULTÚRÁÉRT ALAPÍTVÁNY

Adószámunk: 18918816-1-42

 

 

 

Keresés