ÖRMÉNY KARÁCSONY

ÖRMÉNY KARÁCSONY

In: Kiemelt hír

A Veszprémi Örmény Nemzetiségi Önkormányzat Tisztelettel várja Önöket 2018.december 18-án, kedden 16,00 órai kezdettel megrendezésre kerülő „ÖRMÉNY KARÁCSONY” programjára Helyszín: Helyszín:Agora,Táborállás park 1.

Tovább...

"HOTEL YEREVAN" SZÍNHÁZ VESZPREM-ben

In: Kiemelt hír

Az elmúlt évek kitartó, magas színvonalú munkája bebizonyította, hogy a Magyarországi örmény közösség életében, kulturális értelemben a színház az egyik legfontosabb összetartó erő. November 9 –en Agóra Veszprém Városi Művelődési…

Tovább...

Ifjúsági és ifjúsági találkozó

Május 26-án a magyarországi Örmény Kulturális Alapítvány ifjúsági és gyermeki találkozót szervezett. A cél az volt, hogy sok magyarországi örmény család, akik egymásról hallottak, de még nem tudtak találkozni és megismerkedni egymással e programon keresztül ez magvalósult  .


Az Örmény Kultúráért  Alapítványa  nagyon sok szép programiak voltak de ez az esemény az egyik legérdekesebb és legjobb  munka volt, mivel  lehetősége nyílt megismerkedni a magyarországi különböző területeken élő új örmény családokkal is, akik nagyobb számban remélik, hogy az elkövetkező évben is részt tudnak venni  az Örmény Kultúráért  Alapítványa  által szervezet eseményeteken . A programnak nagy  sikeres volt, számos örmény család csatlakozott, a várt 80-100 helyett 150 nal  és többen vettek reszt .
A program egy  kulturális központban indult, ahol az örmény családok megismerkedtek egymással,. Az Örmény Kultúráért  Alapítványa  bemutatta a  programjait és perspektíváit, motiválva az örmény családokat, hogy később is részt vegyenek benne. A kulturális központban reszt vevők megnéztek örmény népviseleti kiállítás  majd az esemény folytatódott a szabadban. A gyerekek érdeklődtek a szórakozás és a játékok iránt, és az esemény során mindenki örmény ételeket készített. Jó családbarát találkozó volt, amit mindenki nagyon jól erezte magát , is nagyon várnak a folytatását akart. Programáll sikerült közel hozni Magyarországon élő örmény közönséget hiszen ez is volta cél az Alapítványnak.
 
                    
  

Elérhetőség

 

e-mail: n.akopyan@yahoo.com
telefon: 06-70-945-1588

 

Online Rádiók

 

 


 

nemzetisegi adasok 101h 

Támogatóink

AZ ÖRMÉNY KULTÚRÁÉRT ALAPÍTVÁNY MŰKÖDÉSÉT TÁMOGATJA

 

emmi logo

Felhívás

Kérjük, támogassa alapítványunkat adója 1%-ával!

AZ ÖRMÉNY KULTÚRÁÉRT ALAPÍTVÁNY

Adószámunk: 18918816-1-42

 


Arménia Népe Kulturális Egyesület
18042058-1-43 

 


 

Keresés